Algemene Voorwaarden


De cursussen gaan altijd door, tenzij het weer van die hoedanigheid is dat het echt een belemmering is voor de cursus, de instructeur zal u dan op tijd benaderen deze les wordt uiteraard ingelopen.

Helaas kan een teef die loops is niet deelnemen aan de cursus, zelf kunt u de les wel bijwonen zodat u thuis kunt oefenen, of u kan vragen of er een hond beschikbaar is waar u mee door kan trainen vraag naar de mogelijkheden.

Wij trainen zonder voertjes (koekjes), met uitzondering van de Sport en Spel cursussen.

Teruggave van het cursus bedrag is niet mogelijk., uitzonderingen worden alleen bepaald door de hoofd van de Hondenschool.

De lessen dienen aan een sluitend gelopen te worden, kunt u een keer niet dan zal deze les wel geschreven worden, uitzonderingen op deze regel worden bepaald door de hoofd van de Hondenschool.

Kinderen onder de 16 jaar kunnen geen begeleider zijn van de hond tijdens de cursus, uiteraard mogen zij wel komen kijken, uitzonderingen op deze regel worden bepaald door de hoofd van de Hondenschool.

In het belang van de gezondheid van uw en andermans hond(en), stellen wij een geldige vaccinatie verplicht. Deze mag dan niet ouder zijn dan een jaar. Neemt u s.v.p. de eerste les het vaccinatieboekje mee.

Als u foto’s maakt of u filmt uw hond tijdens de cursus mogen deze alleen voor privé doeleinde gebruikt worden, deze mogen niet op sociale media geplaatst worden zoals Facebook of YouTube, dit in verband met de privacy van andere mensen!

Een Flexilijn (uitrollijn) wordt niet toegestaan op het cursusveld.