Privétraining


Wilt u niet in een groep trainen of de hond is daar nog niet aan toe, dan bieden wij ook privétrainingen aan bij ons op de cursuslocatie op afspraak. De kosten zijn € 50 voor een losse les van 50 minuten. Ook kunt u voor een pakket kiezen van 3 lessen voor € 140.

Heeft u thuis problemen met uw hond of gedragsproblemen op straat dan kunnen wij ook op afspraak bij een door u gekozen locatie langs komen. Kosten zijn € 140 voor twee uur, voorrijkosten binnen ’t Gooi € 20.  Wij zullen in dit privéconsult alle problemen bespreken en analyseren zodat wij daarna hiermee samen met u en de hond aan de slag kunnen gaan. Kan uw hond niet met andere honden overweg? Ook hier kunnen wij u bij helpen!

Indien men een pakket van 3 lessen afneemt betaald u deze lessen vooraf bij de eerste les. De geldigheid van dit pakket is 2 maanden, na de 2 maanden en u heeft nog een les staan komt deze te vervallen en terug gave van geld is niet mogelijk. De afspraken voor privé lessen kunnen altijd gepland worden in overleg.

Privé lessen minimaal 24 uur van te voren kunnen worden geannuleerd en een nieuwe afspraak zal gemaakt worden, wordt er binnen de 24 uur afgezegd dan komt deze privé les te vervallen.