Dog Frisbee beginner


De juiste worp
Waar u vroeger nog met leeftijdsgenootjes op het strand stond te frisbeeën, vangt straks niemand minder dan uw eigen hond hem op. Tenminste, als u de frisbee op de juiste manier werpt. Hoe dat moet? Dat gaan we u leren. De eerste keer komt u alleen, en laten we u in alle rust kennismaken met de verschillende technieken van het werken met een frisbee. Want deze platte schijf kunt u op verschillende manieren gooien.
De volgende les mag uw hond ook mee. Dan gaan we het werpen perfectioneren. We houden hierbij uiteraard rekening met elke individuele hond. Want de een springt nu eenmaal makkelijker dan de ander.

In de benen
De cursus is niet alleen intensief voor de hond, maar ook voor uzelf. Af en toe mag u een sprintje trekken. Of boven de grond hangen, waarbij uw hond over uw been heen springt. U kunt het oefenen met de frisbee overal voortzetten. Op een gegeven moment stelen jullie vanzelf de show in het park. Kunt u niet wachten? Uw hond mag vanaf 6 maanden al meedoen. We houden het dan laag bij de grond, zodat hij niet teveel hoeft te springen. Dat is namelijk niet goed voor zijn gewrichten, omdat deze nog niet helemaal zijn volgroeid. Vanaf 15 maanden mag uw hond écht voluit meedoen. Dan springt hij een gat in de lucht.

Praktische Informatie Dog Frisbee Beginner
Leeftijd: Voor honden vanaf 6 maanden

Duur: 8 lessen van 1 uur

Tijden: Zaterdag overdag

Wachtlijst: Ja, plaatsing op volgorde van aanmelding (max. 8 cursisten)

Cursuskosten 2024: € 125,00

Beoordeling: Na het examen ontvangt u een certificaat

INSCHRIJVEN